Pe 10 Mai, adevărata zi națională a României, trenul regal va veni în premieră la Brăila și Galați. Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, Alteța Sa Principele Radu și Principesa Sofia vor vizita orașele dunărene într-un turneu simbolic prin țară.

Programul vizitelor este următorul:

Trenul Regal va pleca din Gara Regală Băneasa, marți, 10 Mai 2022, la ora 11.00. La ora 10.40, va avea loc un ceremonial militar pe peronul gării. Își vor da concursul Muzica Reprezentativă a Ministerului Apărării Naționale, precum și militarii Brigăzii 30 Gardă Mihai Viteazul.
Prima oprire a Trenului Regal va avea loc în Gara Ploiești Sud, la ora 12.10. Accesul publicului și al presei este liber.
A doua oprire a Trenului Regal va avea loc în Gara Buzău, la ora 13.31. Accesul publicului și al presei este liber.
A treia oprire a Trenului Regal va avea loc în Gara Brăila, la ora 15.24. Accesul publicului și al presei este liber.
Ultima oprire a Trenului Regal va avea loc în Gara Galați, la ora 16.14. Accesul publicului și al presei este liber. După încheierea ceremonialului sosirii la Galați, Trenul Regal va putea fi vizitat de către public timp de două ore.
În ziua de 11 mai 2022, Majestatea Sa Margareta, Alteța Sa Regală Principele Radu și Alteța Sa Regală Principesa Sofia vor vizita în municipiul Galați sediul Crucii Roșii Române la ora 11.00, Centrul de zi pentru copii Sfântul Spiridon la ora 12 și Combinatul siderurgic Liberty Galați la ora 13.00.
SURSA: Familia Regală a României (pagina de facebook)

 

Ziarista Anca Melinte a publicat în Viața Liberă de luni, 2 mai, un articol dedicat evenimentului: https://www.viata-libera.ro/eveniment/181745-trenul-regal-ar-urma-sa-soseasca-la-galati-pe-10-mai-2022-custodele-coroanei-principele-radu-si-principesa-sofia-alaturi-de-galateni

 

 

 

29 vizualizări
Articolul anterior
Apel la solidaritate cu jurnalista Emilia Șercan
Articolul următor
Pictorul Henry Mavrodin a plecat dintre noi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Sari la conținut